fbpx

Wiz Smart
rješenje za vaš
prostor!

Uz mnogo različitih načina osvjetljenja, korisnici mogu lako postaviti savršeno svjetlo za proučavanje te stvoriti ugodnu atmosferu. Postoji širok raspon staklenih izvora svjetlosti WIZ s podrškom za WIFI i Bluetooth

Jednostavan i pristupačan

Vaš glas je ključan. Najnoviji i najprikladniji način upravljanja svojim svjetlima – samo im recite šta želite da rade!

O Wizz .

Ovaj popularni proizvođač omogućava savršenu rasvjetu vašeg prostora, sa kojima možete upravljati u svakom trenutku pomoću WiFi-a. Pronađite savršenu rasvjetu za svaki prostor i stvorite topao i ugodan ambijent u dnevnoj sobi, kupaonici ili kuhinji.

Jačinu rasvjete možete birati u  ovisnosti da li želite da svjetla budu jača, slabija ili želite promijeniti boju iz bijele u neku drugu. Program WiZ je vrlo jednostavan i cjenovno pristupačan. Veoma lahko se upravlja svjetiljkama, sve što je potrebno je da se skine aplikacija sa Play store i poveže preko Bluetooth-a.

Uz daljinski upravljač i aplikaciju za pametni telefon, vaša svjetiljka zadovoljava vaše neposredne potrebe. Samo jednim klikom promijenite boju žarulje.

01. &nbsp Wiz Rasvjeta

Preuzmi potpuno kontrolu!

 

Omogućite idealnu rasvjetu za vaš prostor kojom možete upravljati u svakom momentu, stvorite topao i ugodan ambijent. S pametnom WIZ rasvjetom nećete pogriješiti .

demo-attachment-1280-joel-filipe-177800-unsplash-cropped

02. &nbsp UV Lampe

UV lampa za dezinfekciju vam pomaže da na efikasan način suzbijete virus, bakterije i patogene. Lampa generiše ultraljubičastu C (UVC) svjetlost koja uništava spajanje baze DNK što dovodi do stvaranja pirimidinskih dimera i na kraju rezultira inaktivacijom bakterija, virusa i protozoa .
Lampa ima jaku kvarcnu sijalicu od 32 W, te efikasno djeluje u većem prostoru pružajući sterilizaciju od 360 stepeni .

03. &nbsp HUE Rasvjeta

Otkrijte šta sve Philips HUE rasvjeta može!

Omogućuje vam da stvorite posebne trenutke i da se budite i uspavljujete mirnije i prirodnije. Toplo bijelo svjetlo opušta vaše tijelo i time vas priprema za kvalitetan san. Upravljajte HUE rasvjetom kako god želite, svjetla možete uključiti, isključiti, pojačati, prigušiti ili mijenjati boje u skladu sa vašim željama.
Uživajte u automatizaciji doma uz rasvjetu kojom upravljate glasom .

Naše usluge .

Galerija .

Artikala
0
Zadovoljnih horisnika
0
Clients
0
Project Launched
0
Materials
0

Više od rasvjete

Da li smo isključili svjetlo? Koliko ste se puta ovo zapitali. Uz pomoć WIZ inovativnih rješenja budite bez brige. Upravljajte rasvjetom kada god poželite.

Sve preporuke. Nešto novo u našem gradu, jako zanimljive i lijepe lampe i lusteri!!

Tarik Bećiragić

Visoko, BiH

Idealno mjesto za sve one koji žele biti u korak s vremenom kada je u pitanju moderna rasvjeta za svako domaćinstvo
 
 

Emina Sehovic

Sarajevo, BiH

Sve pohvale za uređenost interijera i raznorsnost ponude. Ne treba ni spominjati da se radi o proizvodima vrhunske kvalitete. Također, tu je i stručno osoblje koje će prema Vašim zahtjevima odabrati odgovarajuće svjetiljke uz niz savjeta i preporuka.

Muamer Becirovic

Sarajevo, BiH

Korisnici kažu .

Shopping Basket