Philips Hue:
Prepustite se
doživljaju!

Podesite rasvjetu kao da ste kod kuće, otkrijte šta sve Philips Hue može! Mogućnosti su beskrajne, a karakteristike su: jednostavno postavljanje i upravljanje, prilagodite rasvjetu vlastitom ukusu i široka paleta proizvoda.

Pametni sistem rasvjete

Upravljajte HUE rasvjetom kako god želite, svjetla možete uključiti, isključiti, pojačati, prigušiti ili mijenjati boje u skladu sa vašim željama.

Promijenite ugođaj u trenu podešavanjem svjetlosti, boje i temperature svjetiljki. Pokreni svoj pametni sistem rasvjete!

O HUE .

Oživite svoj dom uz najpametnije svjetlo na svijetu.

Pomoću Bluetooth kompatibilnih svjetala i Hue Bluetooth aplikacije upravljate svjetlima u sobi. Zapamtite: Bridge možete dodati u bilo kojem trenutku radi potpune kontrole.

Philipsov sistem pametne rasvjete sastoji se od posebno energetski učinkovitih LED žarulja, mostova za spajanja (Hue bridge) i posebne aplikacije za brzu i jednostavnu kontrolu osvjetljenja.

01. &nbsp Wiz Rasvjeta

Preuzmi potpuno kontrolu!

 

Omogućite idealnu rasvjetu za vaš prostor kojom možete upravljati u svakom momentu, stvorite topao i ugodan ambijent. S pametnom WIZ rasvjetom nećete pogriješiti .

demo-attachment-1280-joel-filipe-177800-unsplash-cropped

02. &nbsp UV Lampe

UV lampa za dezinfekciju vam pomaže da na efikasan način suzbijete virus, bakterije i patogene. Lampa generiše ultraljubičastu C (UVC) svjetlost koja uništava spajanje baze DNK što dovodi do stvaranja pirimidinskih dimera i na kraju rezultira inaktivacijom bakterija, virusa i protozoa .
Lampa ima jaku kvarcnu sijalicu od 32 W, te efikasno djeluje u većem prostoru pružajući sterilizaciju od 360 stepeni .

03. &nbsp HUE Rasvjeta

Otkrijte šta sve Philips HUE rasvjeta može!

Omogućuje vam da stvorite posebne trenutke i da se budite i uspavljujete mirnije i prirodnije. Toplo bijelo svjetlo opušta vaše tijelo i time vas priprema za kvalitetan san. Upravljajte HUE rasvjetom kako god želite, svjetla možete uključiti, isključiti, pojačati, prigušiti ili mijenjati boje u skladu sa vašim željama.
Uživajte u automatizaciji doma uz rasvjetu kojom upravljate glasom .

Naše usluge .

Galerija .

Artikala
0
Zadovoljnih horisnika
0
Clients
0
Project Launched
0
Materials
0

Stvorite poseban ugođaj

Pametne svjetiljke su više od osvjetljenja! Izaberite rasvjetu koja odgovara vašoj ličnosti.

Sve preporuke. Nešto novo u našem gradu, jako zanimljive i lijepe lampe i lusteri!!

Tarik Bećiragić

Visoko, BiH

Idealno mjesto za sve one koji žele biti u korak s vremenom kada je u pitanju moderna rasvjeta za svako domaćinstvo
 
 

Emina Sehovic

Sarajevo, BiH

Sve pohvale za uređenost interijera i raznorsnost ponude. Ne treba ni spominjati da se radi o proizvodima vrhunske kvalitete. Također, tu je i stručno osoblje koje će prema Vašim zahtjevima odabrati odgovarajuće svjetiljke uz niz savjeta i preporuka.

Muamer Becirovic

Sarajevo, BiH

Korisnici kažu .